Over ons

Hello you….. It’s me

&anne is een sieraden merk met als ‘hometown’ Voorschoten (ergens tussen Leiden en Den Haag). Begin 2016 was de start en sindsdien zijn de sieraden in een groeiend aantal winkels over heel de wereld verkrijgbaar. Tja, wat kunnen we daar op zeggen…’three cheers and a round of hip hip hooray’!!

Heldere kleuren, avontuur & fun

We halen onze inspiratie uit heldere kleuren, avonturen (het is altijd tijd voor een avontuur) en ‘all things fun’. En we hebben een grote voorliefde voor patronen met ronde vormen. Spreekt dit jou ook aan?

How do we do it (the short version😉)?

Het begint met het ontwerpen van de patronen. Vervolgens laten we &anne bedels maken uit de vormen van de patronen. De bedels worden geproduceerd in Europa. Zo weten we zeker dat de productie voldoet aan de strenge Europese regelgeving op het gebied van milieu en arbeid. Laatste stap; alle losse onderdelen worden in Nederland in elkaar gezet. Tadaaa….&anne sieraden Handmade in Holland.

We love packaging

Nu zijn we niet alleen dol op sieraden, maar ook op mooie verpakkingen. Daar steken we dan ook de nodige tijd in. De sieraden worden altijd geleverd in een originele verpakking vol kleurrijke &anne patronen.
Het kan altijd, een kadootje voor jezelf of voor een ander😊.

Word een klant

Word klant en bekijk de coolste collecties die wij hebben! Je kunt eenvoudig al je persoonlijke informatie managen.

Sign up

Bekijk de collectie

Neem een kijkje bij ons laatst toegevoegde sieraden en zorg dat je niks mist van de tofste producten. &anne verzekert je dat de sieraden je een kleurrijke dag geven!

Visit Shop